Accesoires

Trapverlichting

Trapverlichting

Uw trapverlichting

Na onze traprenovatie mag uw trap gezien worden. Prachtige materialen maken van uw trap een ware blikvanger. Met onze mogelijkheden om uw trap te verlichten kunt u ook ’s avonds genieten van uw prachtige trap. En bedenkt u eens hoe prettig het is om op een goed verlichte trap te lopen als u ’s nachts naar beneden gaat. Geen felle lampen maar een zacht verlichte trap die in de meeste gevallen zelfs in felheid aanpasbaar is.

LED trapverlichting

TEID Services werkt enkel met LED verlichting. Een bewuste keuze die energiebesparend en duurzaam is. Onze verlichting heeft maar liefst 50.000 branduren en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gezellig en zacht voor thuis, duidelijk en zakelijk voor op uw bedrijf.

De uitstraling van een verlichte trap wordt ook bepaald door de plaatsing van de LED’s. Wij monteren verlichting in treden, de wangen (zijkanten) en zelfs in trapleuningen. Uitgevoerd met tijdklok en dimbaar per situatie, maar ook met afstandsbediening en met verschillende kleurmogelijkheden. Laat uw fantasie de vrije loop en creëer de trap van uw dromen.

Meer weten?

Neem contact op!