Over ons

Wie zijn wij?

TEID services is reeds jarenlang werkzaam in de trappen-branche. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogstaande producten, vakkundige installatie en goede service. En dat alles tegen scherpe prijzen. En met ruim 10 jaar ervaring blijven wij ons door ontwikkelen met innovatieve nieuwe producten en uitstekende voorwaarden.

De lat ligt bij ons hoog. Wij streven naar een vlekkeloze communicatie tussen u en ons. Wij werken daarom uitsluitend met professionals die bij ons in dienst zijn en de kneepjes van het vak kennen. Wij bieden opleidingsmogelijkheden en zijn constant bezig onze service verder te verbeteren. Want niet alleen het product maar ook uw klantervaring moet van topniveau zijn. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid van het eerste contact tot aan de afwikkeling. Alleen op deze manier onderscheiden wij ons van de concurrentie.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met De Mooij Traprenovatie

Hoe werken wij?

Bij TEID services hanteren wij een vaste werkwijze. Dat is gemakkelijk voor u, voor ons en zorgt ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt. Heldere afspraken en hoogwaardige service, daar staan wij voor.

Analyse

w

Advies 

l

Offerte

Inplannen

Monteren

Telefonische analyse

Als eerste maken we een (basis)analyse van uw situatie, uw trap en uw wensen, daarna plannen wij een persoonlijke afspraak in met één van onze adviseurs.

Persoonlijk advies

Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Onze adviseur neemt met u de verschillende opties door. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden. We meten uw trap in, beantwoorden uw vragen .

Offerte

Na het gesprek maken we gelijk op locatie een op maat gemaakte offerte aan.

Moment inplannen

Bij akkoord op de offerte plannen we een geschikte datum in voor de werkzaamheden.

Montage

Al vroeg in de ochtend kunt u onze vakkundige monteurs bij u thuis verwachten. Na het afstellen van de trap (Kraakvrij maken) en het eventueel verwijderen van bijv. tapijtresten begint de traprenovatie. Het plaatsen, zagen en op maat maken van de treden gebeurt meestal op één dag. We nemen hierin ook LED-verlichting en trapleuningen mee. En uiteraard mag u verwachten dat onze medewerkers na de renovatie alles netjes achterlaten.

Meer weten?

Neem contact op!