Massief hout

Uw trap renoveren met massief hout. Levendig, natuurlijk en sfeervol…

Massieve Bekleding

Massieve Bekleding
Bij TEID Services zijn de mogelijkheden eindeloos. Een enorm scala aan kleuren en materialen zijn beschikbaar om zo de trap van uw dromen te realiseren. Buiten de honderden kleuren die we aanbieden, kan uw trap bekleed worden met verschillende materialen. Massief eiken hout is een prachtig natuurproduct voor een trap die leeft en blijft leven.

Eiken hout
Een massief eiken houten trap is natuurlijk een prachtig aanzicht in ieder huis. Het product leeft en wordt met de tijd alleen maar mooier. TEID Services biedt prachtige trappen met alleen het beste Eiken hout, leverbaar in verschillende kleuren. Wij gebruiken verschillende oliën om het hout de kleur te geven die u wenst. Dit gebeurt natuurlijk altijd met behoud van de natuurlijke uitstraling van het product. Kersen, whitewash of gewoon puur natuur, het is allemaal mogelijk.

Onderhoud
Een massieve trapbekleding vergt onderhoud in tegenstelling tot CPL/HPL of PVC bekledingen. Dit houdt in dat ‘echt’ hout gevoeliger is voor krassen. Het is zachter en daarom makkelijker te beschadigen. Aan de andere kant geeft dat nou juist de geleefdheid die een dergelijke trap nodig heeft.

Daarnaast dient het hout eens per (min.) 3 jaar opnieuw behandelt te worden met olie. Voordeel is wel dat u de kleur gemakkelijk kan aanpassen en u in feite heel gemakkelijk een compleet andere uitstraling kan geven aan uw prachtige trap. Zo heeft elk nadeel z’n voordeel!

Voordelen op een rijtje:

Een fantastische eyecatcher

10+ jaar garantie

Anti-slip d.m.v. anti-slip strips

Echt natuurproduct

Een trap die leeft

Bij goed onderhoud een leven lang te gebruiken

Ook na plaatsing in kleur aanpasbaar door verschillende oliën

Meer weten?

Neem contact op!